Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

και σε αυτές τις εκλογές στο #phygital


Το radiobubble καλεί όλους όσοι θα είναι στην Αθήνα το βράδυ των εκλογών, να παρευρεθούν στη σεμνή συνεστίαση που θα λάβει χώρα από της 6 το απόγευμα στο #phygital της οδού Ιπποκράτους, Όπως και στις προηγούμενες εκλογές, θα πρέπει να φέρετε μαζί σας την ιδεοληψία σας, αλλά και να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες της διεύθυνσης: “μη βλασφημείτε τα θεία”, “μη πτύετε καταγής”, “μην πετάτε αντικείμενα στην τηλεοπτική συσκευή, είναι δανεική”!

Σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση, σας καλούμε, επίσης, να μας μεταφέρετε το κλίμα των εκλογών, τόσο από τα εκλογικά κέντρα των μεγάλων ελληνικών πόλεων, όσο και από τις επαρχίες και τα χωριά στα οποία, πιθανά, θα βρεθείτε για να ψηφίσετε.

Τα όσα λέγονται στους δρόμους, τα καφενεία, στα οικογενειακά γεύματα -ιδιαίτερα σε αυτά- θα μπορέσουν έτσι να συνθέσουν ένα ιδιόμορφο “βιβλίο εντυπώσεων των εκλογών της 17ης Ιουνίου”.

Όλα τα παραπάνω μπορείτε να μας τα επικοινωνείτε, είτε αφήνοντας σχόλια σε αυτό το ποστ, είτε με e-mail στο info(at)radiobubble.gr, είτε με mention @radiobubble στο twitter, είτε να μας τα πείτε από κοντά περνώντας το απόγευμα από το #phygital..

Ταυτόχρονα, το hashtag #rb_troll_news θα βρίσκεται και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση σε πλήρη λειτουργία, και μπορείτε τα γραφόμενα σε αυτό να τα βλέπετε εδώ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"Σεμνή" συνεστίαση; Πόσο σίγουρο είναι αυτό το "σεμνή", αν ανάψουν τα αίματα, ή αν πλακώσουν τίποτα λεβέντες με ξυρισμένα κεφάλια και ρόπαλα, έτσι και δεν τους ικανοποιήσει το αποτέλεσμα των εκλογών; (Αν μας πετάξουν μόνο νερό απλώς θα μας δροσίσουν...)