Η εκπομπή ηχογραφήθηκε την Κυριακή 25/09/2011 αλλά άργησε να ανέβει λόγω κοσμοϊστορικών αλλαγών στην παρούσα ιστοσελίδα, που όσο να 'ναι μας έπιασαν εξαπίνης. Καλή αρχή σε όλους :)
υγ. υπάρχει ειδική υπηρεσία στο bubble που δουλεύει μόνο για όσους άφησαν την Ελλάδα για την Ιταλία... ώστε να αφήσουν την Ιταλία για το Στρασβούργο. βασική υποχρέωσή της να προσθέτει τον player με embed στα κορίτσια που το ξεχνάνε ;-)))
Γεια σας και στους δύο! Συγνώμη, δεν τα ήξερα όλα αυτά! Τι ανάγκη έχω όμως, ε; Στο radiobubble υπάρχουν πλέον ειδικές υπηρεσίες για τα πάντα :) Ροδιά είναι εντάξει το tag τώρα;
4 σχόλια:
καλώς το κορίτσι απ' τα μακρινά ;-)
Αποστόλης
υγ. υπάρχει ειδική υπηρεσία στο bubble που δουλεύει μόνο για όσους άφησαν την Ελλάδα για την Ιταλία... ώστε να αφήσουν την Ιταλία για το Στρασβούργο. βασική υποχρέωσή της να προσθέτει τον player με embed στα κορίτσια που το ξεχνάνε ;-)))
Καλωσόρισες! :)
Ωραια εκπομπή...
Αμα αποφασίσεις πώς θα αναφέρεσαι, βάλε και το tag σου, ετσι; Δε θέλω να πιστέψω τον Αποστόλη πως εισαι... ξεχασιάρα!!!
Γεια σας και στους δύο! Συγνώμη, δεν τα ήξερα όλα αυτά! Τι ανάγκη έχω όμως, ε; Στο radiobubble υπάρχουν πλέον ειδικές υπηρεσίες για τα πάντα :)
Ροδιά είναι εντάξει το tag τώρα;
Σούπερ!
Καλη συνέχεια :)
Δημοσίευση σχολίου